Om Sidan

De som skriver på Chinagirl.se

Chinagirl.se är en webbsida som funnits ett bra tag på nätet. Dock har detta varit under annan regi. Sidan förföll och saknade värde och uppdateringar, vilket ledde till att antalet besökare kraftigt sjönk. I och med att det ämne som upptas på denna sida rörande kvinnors värde och status i Kina är en så pass viktig fråga, så ansåg vi som nya ägare att detta skulle fortsätta. Numera har denna intressanta sida återskapats och kommer att innehålla mycket intressant och nyttig information. Denna sida handlar alltså om kvinnosynen i Kina, kvinnors värde i Kina samt den hemska situationen att de faktiskt är ett av de länder där mest kvinnor försvinner varje år. Är du intresserad av detta så ska du verkligen ta dig tid att läsa våra artiklar och de blogginlägg som finns rörande detta stora och viktiga ämne.

Precis som vanligt så finns det ett klart syfte med den information som ges. Detta är för att informera, skapa debatt samt sprida kunskap om ett av de stora gömda problemen i världen. Just kvinnors situation och värde i kina är något som effektivt har sopats under mattan genom åren som gått. Det du som läser denna information ska tänka på och fundera över, är varför det ser ut på detta sätt i ett modernt samhälle. Är det inte så att alla ska vara lika mycket värda? Är det Kinas storlek, finansiella position och antalet människor som har denna syn som är skrämmande? Kan det helt enkelt vara så att människor har så mycket att göra med sitt eget liv, och med allt som händer i deras eget land? Vad är det egentligen som gör att Kina kan fortsätta förtrycka sina kvinnor?

Kanske får du inte svaret på denna webbsida. Kanske är det också så att du redan känner till all det som upptas i informationen. Dock är det förmodligen så att du inte funderat så mycket över det. Varför inte läsa och ta del av informationen en gång till i livet? Skapa en debatt och låt omvärlden veta vad just du har för syn på det hela. Här är vi säkra på att varje människas röst har ett värde. Du kommer säkert att förstå hur många som måste yttra sig innan något händer inom detta område. Det är just det som är Chinagirl.se.